Вхiд на сайт
Авторизацiя

Невідомий тракторист проорав плугом відремонтовану міжнародну трасу "Дяково – Вилок" (ФОТО)

Між селами Неветленфолу та Пийтерфолво (Виноградівський район) місцевий фермер проорав плугом щойно відремонтовану трасу М-26 «Дяково – Вилок». Дорога міжнародного значення, яка веде до єдиного на Закарпатті вантажного пункту пропуску на українсько-румунському кордоні, капітально не ремонтувалася з часу здобуття Україною незалежності.

Невідомий тракторист проорав плугом відремонтовану міжнародну трасу "Дяково – Вилок" (ФОТО)


Минулого року місцеві мешканці навіть заблокували тут рух транспорту, вимагаючи залатати ями, по яких на звичайній машині неможливо було проїхати.

Цього року з великими зусиллями вдалося вибити понад 30 мільйонів гривень для капремонту дороги, яка є обличчям України для всіх, хто заїжджає сюди з Румунії. Оскільки збоку розташовані поля, дорожники зробили 24 асфальтні заїзди для сільгосптехніки, для повного завершення ремонту залишилося нанести розмітку.

"Наступного тижня запланували урочисте відкриття дороги, і ось нате! Якийсь тракторист із с.Пийтерфолво, не захотівши проїхати кількасот метрів до заїзду, звернув прямо з дороги на свою ділянку й проорав плугом асфальтне покриття. Залишив свій слід в історії села…",- обурюється голова ОДА Геннадій Москаль.

Тракториста, який зіпсував дорожнє покриття, шукають правоохоронці, щоб притягнути до адміністративної відповідальності.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: