Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті вогнеборці ліквідували пожежу у житловому будинку (ФОТО)

Сьогодні, 3 жовтня о 04:46 до рятувальників міста Свалява надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку, що у селі Стройно.

На Закарпатті вогнеборці ліквідували пожежу у житловому будинку (ФОТО)


Для ліквідації на місце було направлено чергові відділення 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Свалява. Загалом працювало 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

На момент виникнення пожежі в будинку нікого не було, тому повідомлення про пожежу надійшло від місцевого населення, які помітили небезпеку вже тоді, коли вогонь поширився по всій площі горища будівлі. Бійцям ДСНС довелось діяти дуже швидко, для того щоб не дати пожежі знищити всю споруду.

О 05:25 вогнеборці локалізували пожежу, а о 06:15 повністю ліквідували її.

Однією з можливих причин виникнення загорання є коротке замикання електромережі.

Пожежею знищено дах будівлі на площі 32 кв. м, перекриття на пощі 27 кв. м, та побутову техніку. Також частково пошкоджено речі домашнього вжитку. Збитки встановлюються.

Загиблих та травмованих не було, повідомили в У ДСНС України у Закарпатській області.

На Закарпатті вогнеборці ліквідували пожежу у житловому будинку (ФОТО)






Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: