Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Америці збираються відродити знаменитий телесеріал "Династія"

Американський телеканал The CW Television Networ оголосив про початок роботи над відродженням знаменитого телесеріалу «Династія». Мильна опера про пристрасті навколо нафтового бізнесу і розбитих сердець двох могутніх сімейних кланів Керрінгтонів і Колбі 9 сезонів захоплювала глядачів, виходячи в ефір з 1981 по 1989 роки на каналі ABC.

В Америці збираються відродити знаменитий телесеріал "Династія"


Керувати проектом і розробляти сюжет будуть шоу-раннери Джош Шварц і Стефані Севедж. У центрі історії опиняться спадкоємці сімейств Колбі та Керрінгтонів, передає Cultprostir.

Продюсером оригінальної «Династії» був знаменитий голлівудський продюсер Аарон Спеллінг. Ролі Блейка Керрінгтона і його дружини Крістал принесли світову славу зірці «Неприємностей з Гаррі» Хічкока Джону Форсайту і Лінді Еванс. Яскраву роль норовливої фатальної красуні Алексіс виконала у фільмі британська зірка Джоан Коллінз.

На вітчизняних телеекранах серіал з'явився в середині дев'яностих і користувався великим успіхом у глядачів.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: