Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті внаслідок ДТП постраждала маленька дитина

У суботу, 1 жовтня, на Рахувщині, трапилось зіткнення двох автівок. Внаслідок аварії травмувався 4-річний хлопчик.

На Закарпатті внаслідок ДТП постраждала маленька дитина


Ввечері 1 жовтня в поліцію м.Рахова надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими, яке сталося біля магазину АВС в смт.В.Бичків Рахівського району. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

Як встановили правоохоронці, ДТП спричинила 37-річна жителька Бичкова. Перебуваючи за кермом автомобіля ВАЗ-2101, жінка виїхала на головну дорогу, де не пропустила зустрічну машину. Відбулося зіткнення «Жигуля» з автомобілем «Фольксваген Пассат». За кермом якого перебував 49-річний житель Тячівщини.

Внаслідок ДТП 4-річний син жінки-водія отримав незначні тілесні ушкодження й був доставлений в Рахівську лікарню. Лікарі діагностували в хлопчика струс головного мозку й після проведення медобстеження відпустили його додому.

Експертиза засвідчила, що водій «Фольксвагена» був тверезий. Натомість жінка-водій категорично відмовилася від забору крові для освідчення на стан алкогольного сп’яніння, повідомили у поліції області.

За фактом порушення ПДР поліція розпочала слідство. Обидві машини поміщено на спецмайданчик поліції.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: