Вхiд на сайт
Авторизацiя

За вихідні на Закарпатті пожежі трапились у 3 помешканнях

За вихідні на Закарпатті пожежі трапились у 3 помешканнях
Про це повідомляє у звіті Управління ДСНС України у Закарпатській області. Пожежі трапилися в період з 1 по 3 жовтня 2016 року.

30.09.2016 о 23:01 - пожежа в житловій квартирі, за адресою: м. Мукачево, вул. Осипенка. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. Причина пожежі та збитки встановлюються.

01.10.2016 о 07:39 - пожежа в житловому будинку, за адресою: Берегівський район, с. В.Береги, урочище «Нодь Гедь». Вогнем знищено перекриття та покриття будинку на площі 140 м2 та пошкоджено частину домашнього майна. Орієнтовний прямий збиток - 200 000 грн. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

01.10.2016 о 22:30 - пожежа в житловому будинку, за адресою: Ужгородський район, с. В.Добронь, вул. Чонгорська. Вогнем знищено покриття будинку та частину домашнього майна. Орієнтовний прямий збиток - 80 000 грн. Ймовірна причина пожежі – неправильне влаштування нагрівальних печей та димарів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: