Вхiд на сайт
Авторизацiя

У неділю бойовики порушували "тишу" 22 рази: били з великого калібру

У неділю бойовики порушували "тишу" 22 рази: били з великого калібру


У зоні проведення АТО протягом неділі бойовики порушили режим припинення вогню 22 рази. Про це у прес-центрі штабі АТО повідомили ввечері 2 жовтня.

"На Маріупольському напрямку противник порушував "режим тиші" в районі Павлопіля та Широкиного, обстрілюючи позиції українських захисників з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, в районі Новозванівки – з кулеметів та стрілецької зброї, а біля Мар’їнки - зі стрілецької зброї", - йдеться у звіті штабу.

На Донецькому напрямку бойовики обстрілювали позиції сил АТО поблизу Авдіївки з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, по Новгородському та Водяному вели вогонь зі стрілецької зброї.

На Луганському напрямку обстріли із гранатометів, зенітної установки та стрілецької зброї було зафіксовано в районі Станиці Луганської, по Новозванівці застосовано кулемети та стрілецьку зброю, у районі Верхньоторецького вели вогонь зі стрілецької зброї.

"Позиції сил АТО біля Кримського противник обстрілював із мінометів 120-го та 82-го калібру, а також із гранатометів та стрілецької зброї", - зазначили у штабі.

Даних про поранених чи загиблих внаслідок обстрілів у штабі не наводять.

Раніше 2 жовтня лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок повідомив, що на Луганщині біля н.п. Кримське загинув офіцер 93-ї окремої механізованої бригади


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: