Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 2-8 жовтня: Левам варто вдаватися до хитрощів, а Дівам – уникати випадкових знайомств

Гороскоп на 2-8 жовтня: Левам варто вдаватися до хитрощів, а Дівам – уникати випадкових знайомств


Астролог Любов Шехматова розповіла, чого чекати різним знакам зодіаку на цьому тижні

ОВНИ. Уникайте дій за методом "розділяй і володарюй". Уміння досягти компромісу інтересів, завоювати повагу залізним терпінням і відповідальністю сприятиме зміцненню духовного каркасу, допоможе закласти базу успішної співпраці на майбутній рік. З начальством (ви зараз шефа дратуєте) можливі непорозуміння, тому на кар'єрні успіхи не розраховуйте. Задовольняйтеся роллю виконавчого підлеглого.

Якщо самотні, пора шукати гідного супутника, а подружнім парам зміцнювати союз взаємною любов'ю. Ваш союз (на рік) освячений Небесами, тож дисгармонійний партнер поруч виключений.

Не розкривайте свої карти, будьте пильні, зараз ви підвладні чужій чорній заздрості.

ТЕЛЬЦІ. Ви одержимі консерватизмом, вірите в верховенство посадової ієрархії і ненавидите сліпо підкорятися, плазувати перед начальством, помилково вважаючи, що вами зловживають. Це не так. Обурення безпідставні. Поважайте керівництво, ділову команду, неодмінно працюйте з творчим вогнем, що не уникаючи додаткових навантажень. Ваша кадрова цінність – фахівець широкого профілю, якому можна доручити все і не хвилюватися за результат. Охоче беріться за додаткові завдання, підробляйте на стороні (якщо потрібні гроші).

З благовірними живіть душа в душу, зберігаючи вірність і оберігаючи від спокус, яким вони зараз підвладні.

БЛИЗНЮКИ. Любовні стосунки проходять фазу відродження, де потрібна холодна твереза голова і гаряче серце. Не давайте волі божевільним пристрастям, спирайтеся на здоровий глузд і високу мораль, щоб не вийти за межі моральності. Шлюб – це святе! Не сваріться через гроші. Встрявати в ризикові авантюри, якщо до кінця все не прорахуєте, протипоказано. Терпляче крок за кроком просувайтеся до мети, раціонально все зваживши. І головне – не нашкодьте родині. Інтереси домочадців на першому плані. Тут фундамент майбутнього. В борг не беріть і неодмінно розплатіться з кредиторами.

Чоловіки, якщо закрутили службовий роман (або він "накльовується") – це від лукавого.

РАКИ. Навколо конкурентна атмосфера, але ваше завдання – перетворити суперників на союзників, зуміти домовитися на будь-яку тему. Поставте власну гідність на п'єдестал, якщо ви не диктатор, а дбайливий сім'янин, відмінний працівник на службі, знаєте собі справжню ціну, самоповага трансформується в колосальну віру в самого себе, здатну творити чудеса!

Зараз активізуються спадкові риси, тому мир і благополуччя в сім'ї вкрай важливі, а якщо будете тільки "пиляти" рідних за недоліки, нічого путнього не вийде, яблуко від яблуні недалеко падає, просто любіть їх і допомагайте у всьому! На роботі уникайте додаткових навантажень, тут потрібна не кількість, а якість, в ролі блискучого фахівця вузького профілю.

На любовному фронті уникайте захоплень, є ризик потрапити в тенета спокус.

ЛЕВИ. Мотайте на вус чужі поради, але власні погляди, думки, інтереси ставте на головне місце, використовуючи будь-який збіг обставин і різноманітні зв'язки з вигодою для себе.

Зараз слід отримувати максимальну користь від ситуацій. Вдавайтеся до хитрощів заради успіху справ, заводьте потрібні знайомства, їм призначено дати позитивний імпульс на майбутнє. Для збереження здоров'я намагайтеся сконцентрувати енергію на найважливіших напрямках діяльності, але за умови, що вона дарує задоволення, приносить прибуток.

Під рідним дахом причаївся нечистий дух, красиво замаскувавшись. Будьте пильні, не руйнуйте сімейне гніздо, тут особисте щастя!

ДІВИ. Досить сидіти на голодному пайку, економити на копійках, можете розкошувати, балуючи пристрасне "хочу"! Збитки відшкодуються. Грошей достатньо, у вас відмінна прибуткова робота, задовольняйте особисті бажання і неодмінно діліться благами з оточенням. Роль спонсора є благословенною. Якщо є проблеми з дітьми, коханими, вирішити їх не складно (за допомогою грошей теж). Ви авторитетна впливова особистість, беріть ініціативний кермо в руки і дійте на власний розсуд! Ключ до їхніх сердець вдасться знайти. Диктуйте правила гри в партнерських відносинах, підете на поводу – нашкодите собі.

Випадкових знайомств слід уникати. Чоловіки ризикують "вляпатися" в демонічну пристрасну пригоду, отруївши душу "високим поривом почуттів".

ТЕРЕЗИ. Самостверджуватися, дебютує в нових сферах діяльності. Ви сильний, впливовий лідер, який веде за собою колектив і задає тон діяльності. Робіть цілеспрямовано те, що, вважаєте за потрібне, однак не розбещуйте Его. Тих, хто стане заручником диктаторських амбіцій, очікує фіаско на особистому і професійному фронті. Дбайте про родину, поставивши інтереси домочадців на перше місце. Ідіть на жертви заради тих, хто в біді, але не дозволяйте паразитувати на власних досягненнях. Ваша милостиня – не нагодувати бідолаху (це тимчасовий протез), а дати йому можливість самому заробити.

Слід уникати заздрості, вона руйнівна, навіть якщо служить стимулом до реалізації бажань.

СКОРПІОНИ. Підіть з передової в тил, там ваш штаб верховного головнокомандувача, який вміє блискуче координувати зовнішні дії. Будь-яка таємна інформація доступна, підступи прихованих ворогів відомі, під вашим рентгеном нічого не сховається. Майте справу тільки з довіреними особами, тими, хто не здатний на зраду, і дихає з вами одними інтересами, має загальний світогляд. Дух братерства з людьми – чудовий стимулятор і шанс змінити долю на краще.

В конфліктні моменти краще на публіку не висовуватися, ви ризикуєте спровокувати людей на негативні кроки з фатальними наслідками.

Обов'язково займайтеся благодійністю, станьте покровителем нещасним, тоді і вам буде аналогічна допомога.

СТРІЛЬЦІ. У вас величезний рейтинг в соціумі, претендентів на дружбу – море. І це чудово! Працюйте на процвітання суспільства – місія висока, зміцнюйте дружні узи. Дух співдружності, єдність поглядів, інтересів з оточенням – запорука життєвого процвітання, лідерського авторитету. Ви серце і мозок колективу, творчий натхненник, надійний товариш і покровитель. На жаль, прагматичні бажання зараз йдуть врозріз з можливостями, тому усмиріть апетити, не зарьтесь на чуже і досконало виконуйте посадові повноваження. Втрата статусу (звільнення з роботи заборонено) загрожує безповоротними втратами, кар'єрним крахом.

Чоловіки, якщо опинилися в полоні таємного роману, це підступи лукавого. Не вередуйте, а насолоджуйтеся шлюбним щастям, супутниці щиро вас люблять!

КОЗЕРОГИ. Прийшов час зайняти гідну нішу в посадовій ієрархії. З радістю поспішайте на роботу, де вас зігріє сонце кар'єрного успіху. Високі покровителі є, робота творча, цікава, так що перспективи зростання дуже привабливі. Тільки гармонізує себе (енергопотенціал високий) і не "пріть", як бульдозер, навпростець, дотримуючись посадової субординації. Крокуйте уторованим шляхом, не порушуйте духовні і юридичні закони, намагаючись отримати все і відразу.

Безглуздих жертв заради інших робити не можна (навіть якщо вимагають обставини), благодійність, що приносить вам шкоду, протипоказана.

З друзями поки візьміть тайм-аут, через них прийдуть спокуси.

ВОДОЛІЇ. У соціумі свої правила, і не смійте бунтувати, агресивно доводити свою правоту вишуканими мотиваціями, просувати ідеї. Постарайтеся гармонійно вписатися в його закони, ваш світогляд від цього тільки виграє.

Події тижня запрограмовані кармічно, розгортаються за законом причин і наслідків, пожнете те, що посіяли. Тест на ефективність – це задоволення чужих інтересів. Не вдасться догодити тим, хто поруч (діловим замовникам), – значить, не впоралися із завданням.

Якщо гостро стало питання – "в чому моє покликання і де знайти місце творчої самореалізації" – шукати відповідь поки не варто, тут все оповите туманом ілюзій. Змінювати професію теж не варто. Глобальна мета життя – поки що міраж.

Займайтеся благодійністю, вирішуйте чужі проблеми і відновіть старі дружні зв'язки.

РИБИ. Скупий платить двічі, не провокуйте дефолт! Відмова від сплати боргів (їх асортимент різноманітний, зробіть термінову ревізію) загрожує неприємними наслідками. Якщо комусь заборгували серцем, справами, грошима, часом – надолужуйте згаяне. А якщо хтось винен і бойкотує повернення, істерику краще не влаштовувати, насильно милим не будеш, потерпіть, утихомиривши Его. Сліпе потурання споживчим бажанням небезпечне, зважте всі "за" і "проти" на ниві співпраці і старайтеся для підтримки здорового балансу більше працювати на віддачу, війна інтересів – в збиток.

Крокуйте в унісон з шлюбними супутниками (зберігаючи їм вірність), це найкращі союзники, з якими ви будете щасливі і забезпечені.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: