Вхiд на сайт
Авторизацiя

Угорці на референдумі вирішують, що робити з біженцями

Угорці на референдумі вирішують, що робити з біженцями


В Угорщині проходить референдум. Центральне питання: чи згодні громадяни приймати в себе мігрантів за квотами ЄС.

Квоти передбачають, що будь-яка країна Єврозони мусить пустити до себе стільки мігрантів, скільки вирішать в Брюселі.

Серед тих, хто вже проголосував, – прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. Його уряд категорично проти оселяти в Угорщині мігрантів. Мовляв, це загрожує християнській ідентичності країни.

За інформацією угорських медіа, канцлер Німеччини Меркель уклала таємну угоду з прем'єром Орбаном. Будапешту обіцяють сприяти у низці будівельних проектів в обмін на згоду прийняти мігрантів.

Із понад ста тисяч людей, котрі хочуть залишитися в Європі, тисячу триста мігрантів Брюссель просить розмістити в Угорщині.

Слід зазначити, що антимігрантські настрої серед угорців дуже потужні. За це деякі європолітики навіть вимагали виключити Угорщину з ЄС. Угорщина відповіла на це критикою європейської бюрократії.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: