Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські та буковинські прикордонники виявили 4 українців із 15 тисячами пачок сигарет

Закарпатські та буковинські прикордонники виявили 4 українців із 15 тисячами пачок сигарет
Про це йдеться на офіційному сайті Держприкордонслужби України. Переміщення тютюнових виробів виявили сьогодні вночі, 2 жовтня.

У рамках проведення взаємодії прикордонники Мукачівського загону спільно з угорськими колегами припинили спробу переміщення значної кількості сигарет.

Під час здійснення перевірки прикордонники виявили поблизу кордону 4 осіб, які помітивши наряд намагались утекти. Охоронці кордону для затримки порушників здійснили попереджувальний постріл вгору.

Документів у затриманих не було, але зі слів чоловіки повідомили, що являються громадянами України. На даному напрямку угорські прикордонники проінформували про виявлення 20 ящиків сигарет. Відносно затриманих склали документи адміністративного провадження.

Ще близько 30 ящиків з сигаретами прикордонники Чернівецького загону виявили під час здійснення моніторингу ділянки кордону. В ході перевірки наряд помітив групу осіб, які намагались перемістити ящики на сусідню територію. При спробі затримання особи вдались до втечі в напрямку населеного пункту Селятин. В ящиках знаходилось майже 15 тисяч сигарет марки «Марбле».

Наразі проводяться заходи по пошуку осіб причетних до протиправної діяльності.





Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: