Вхiд на сайт
Авторизацiя

До Ужгорода із концертом завітає Олександр Пономарьов

Вже на цьому тижні, 6 жовтня, в Ужгороді відбудеться концерт Олександра Пономарьова.

До Ужгорода із концертом завітає Олександр Пономарьов


Олександр Пономарьов – народний артист України, співак, поет, композитор, аранжувальник, телеведучий, актор і музичний продюсер. Він же багаторазовий володар титулу «Кращий співак року», виконавець державного гімну України, перший учасник від України на міжнародному конкурсі «Євробачення», ініціатор та учасник благодійних заходів, володар численних премій та нагород.

Три сезони співак був членом журі програми «Голос країни». У 2013 році перемогу у шоу одержала його підопічна. Він увійшов у склад зіркового журі п’ятого сезону.

Нагадаємо, що 17 грудня в Палаці «Україна» головний романтик країни Олександр Пономарьов представив великий концерт «Я люблю тебе …». Музикант підготував виняткову програму, в якій пісні звучатимуть в особливому аранжуванні, і не тільки в звичному естрадному виконанні, але і в супроводі симфонічного оркестру.



Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: