Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на жовтень для всіх знаків Зодіаку

Що чекає вас в жовтні, ви можете дізнатися в астрологічному прогнозі для кожного знака Зодіаку.
Гороскоп на жовтень для всіх знаків Зодіаку

Овен (з 21 березня по 20 квітня)

У жовтні вам буде потрібен спаринг-партнер для скидання фізичної напруги і внутрішньої агресії. Підійдуть бадмінтон, великий теніс, заняття парними танцями, головне - не сидіти на місці. Після 18 жовтня відвідайте концертний зал, музика вплине на вас чудотворно.

Телець (з 21 квітня по 20 травня)

У цьому місяці кращу розрядку принесе спілкування з тваринами. Якщо немає домашніх вихованців, вирушайте в зоопарк. У жовтні більше часу проводьте з коханою. В один із днів з 7 по 12 жовтня організуйте дівич-вечір або парубочий, відпочиньте і насолодіться життям.

Близнюки (з 21 травня по 21 червня)

Вас може зацікавити ідея самоосвіти, щоб перетворити хобі в напівпрофесійне захоплення. Жовтень 2016 року хороший період для сімейних вечірок або загальних виходів у світ. З середини жовтня приємне враження залишиться від бесід з подругами, а також випаде можливість поспілкуватися з далекими родичами або познайомитися з іноземцями.

Рак (з 22 червня по 22 липня)

У жовтні вам вдасться створити вдома атмосферу захищеності і затишку, про яку ви так давно мріяли. Купівля дрібниць для дому доставить вам масу задоволення. До 7 жовтня найбільш органічний і необтяжливий відпочинок з дітьми. Після 15 жовтня настає гарна пора для активного пізнавального відпочинку.

Лев (з 23 липня по 23 серпня)

У жовтні сімейні походи в кінотеатр допоможуть наповнитися новими враженнями і згуртуватися під час їх обговорення, а ось для поїздок по околицях період не дуже сприятливий. Зате для творчого розвитку - золотий час. З 3 по 10 жовтня на дачі може знадобитися ваша фізична робота. Це дасть вихід застояної енергії, внутрішньої агресії і допоможе побути на повітрі. З середини жовтня більше часу проводите з друзями.

Діва (з 24 серпня по 23 вересня)

Прислухайтеся до себе. Зрозумійте, виконання яких бажань ви хочете в першу чергу, і почніть їх здійснювати. 8 жовтня можуть приїхати гості здалеку. Після 15 жовтня вас більше захопить активний відпочинок у великій компанії.

Ваги (з 24 вересня по 23 жовтня)

Жовтень додасть вашому характеру підприємливості та подарує удачу в грошових питаннях. Розслаблятися краще самостійно, без участі родичів. З 3 по 6 жовтня вирушайте на шопінг. З 9 жовтня займіться створенням різних корисних і гарних речей для вашого побуту. Займіться собою, і перестаньте шкодувати на себе гроші.

Скорпіон (з 24 жовтня по 22 листопада)

У жовтні вас будуть залучати і активні розваги всією сім'єю, і тихий відпочинок в кріслі з улюбленою книгою. З 9 по 17 жовтня вирушайте туди, де ви можете проявити всю свою кмітливість і талант. Але хвилинки самотності вдома або на природі ні з чим не зрівняються по силі впливу на ваш внутрішній світ. Вас може відвідати геніальна ідея, яку слід втілити в життя.

Стрілець (з 23 листопада по 21 грудня)

Внесіть у своє життя більше тиші, мелодійності та сентиментальних мелодрам перед сном. Для вас актуальні спортивні навантаження. Для далеких перельотів період несприятливий. З 7 жовтня заплануйте візит до дієтолога, або масажиста. З середини жовтня займіться розкриттям ваших артистичних талантів. Побільше спілкуйтеся з друзями і не зациклюйтеся на роботі.

Козеріг (з 22 грудня по 20 січня)

Жовтень сприятливий для спілкування з друзями, участі в різних заходах. Після 7 жовтня відвідайте фотовиставки, концерти. З 7 по 14 жовтня короткі поїздки принесуть більше втоми, ніж розслаблення. До середини жовтня не вдавайтеся в ризикові затії і авантюри. З 24 по 31 жовтня сімейні зустрічі пройдуть в спокійній, приємній атмосфері, а від турпоїздок краще відмовитися

Водолій (з 21 січня по 20 лютого)

Цей місяць допоможе вам чіткіше усвідомити свої життєві цілі і діяти більш наполегливо, зміцнюючи репутацію.С 3 по 8 жовтня - сприятливі дні для придбання спортивного спорядження і підготовки до активних видів відпочинку. З середини жовтня почастішають дружні посиденьки у вас вдома. Також ви зможете зустрічатися з колегами для спілкування в неформальній обстановці.

Риби (з 21 лютого по 20 березня)

Протягом всього жовтня вас буде приваблювати активний відпочинок з елементами змагання і екстриму. Тому весь свій вільний час ви будете прагнути провести наодинці з коханими. У жовтні сміливо можете попрацюйте над своїм іміджем. На роботі варто бути гранично уважними.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: