Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді планують збудувати аквацентр вартістю 22 мільйони доларів

В Ужгороді планують збудувати аквацентр вартістю 22 мільйони доларівВ Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стала перспектива Ужгорода як курортного міста з розвинутою водно-спортивною інфраструктурою.

Йшлося про перспективу розвитку концепта Ужгорода як курортного міста з водно-спортивною інфраструктурою. Розроблено потужний інвестиційний проект Aquatic Center Uzhgorod – рекреаційно-спортивного комплексу. Цей проект у разі реалізації дасть змогу Ужгороду, зокрема, приймати змагання європейського та світового рівня з водних видів спорту. Проект було презентовано у рамках інвестиційного форуму на День міста. Ідею підтримано, знайдено вже перші кошти на реалізацію проекту.


Презентований проект має на меті надати Ужгороду статус курорту. А спорт стане його складовою. «Акватік-центр Ужгород» передбачає 2 потужні комплекси. Це і рекреація, і приміщення для змагань з олімпійських видів спорту. Запроектовано термальні басейни, адже на території Боздоського парку є геотермальні джерела.

Попередня вартість проекту: спортивна частина - 10 мільйонів доларів США, курортна зона – 12 мільйонів доларів США. Власником стане виключно місто, отримавши потужне бюджетоутворююче підприємство. З державного бюджету вже виділено певні кошти завдяки лобіюванню нардепа Роберта Горвата.

Заплановано, що 15-17 жовтня обговорення проекту з Денисом Силантьєвим, головою підкомітету з питань фізичної культури та спорту Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму, повідомив Ужгородський прес-клуб.

В Ужгороді планують збудувати аквацентр вартістю 22 мільйони доларів



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: