Вхiд на сайт
Авторизацiя

Українцям радять звертатися по субсидії вже зараз, щоб не було ажіотажу

Віце-прем’єр-міністр Павло Розенко радить громадянам звертатися по субсидію до початку опалювального сезону, щоб уникнути ажіотажу в органах соціального захисту населення і затримок з призначенням субсидій, повідомила прес-служба віце-прем’єра.

Українцям радять звертатися по субсидії вже зараз, щоб не було ажіотажу


«Ми прогнозуємо, що в цьому опалювальному сезоні субсидії отримуватимуть близько 9 млн українських сімей. Тому краще звертатися в управління соцзахисту вже зараз, щоб у листопаді-грудні не було ажіотажу і великого напливу людей», – цитує Розенка прес-служба.

Як повідомлялося раніше, у Міністерстві соціальної політики прогнозують, що кількість сімей, що потребують отримання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, в Україні у опалювальному сезоні 2016-2017 роках зросте до 9 млн з 5,5 млн.

За останніми даними Мінфіну, в проект бюджету на 2017 рік заклали 40 млрд грн на субсидії. При цьому, за словами Розенка, ця сума може зрости до 52 млрд грн.

Як зазначили в Мінсоцполітики, ті, хто вже отримує субсидію, не повинні звертатися по неї знову, вона буде перепризначена автоматично.

Органи соціального захисту населення почнуть призначати і перераховувати субсидії на опалювальний період 2016-2017 після його старту в жовтні поточного року.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
123 30 вересня 2016 15:02
Не нравится 0 Нравится
Те еще аферисты,людей разводят как ло..в! Интересно почему на Закарпатье коэфициент на газ 0.484 от нормы потребления (это даже не половина),а в Виннице,так случайно, 1,23 , тоесть на 23% выше нормы потребления??? Мы,что богаче? Или так свою вотчину отмечают?
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: