Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородські патрульні спіймали нетверезого працівника Головного Управління Юстиції (ВІДЕО)

Вчора близько 5-ї години вечора ужгородські патрульні зупинили автомобіль KIA Cerato, водій якого порушив ПДР. Пред’явити посвідчення водія та реєстраційні документи на транспортний засіб чоловік відмовився. До того ж, мав ознаки алкогольного сп’яніння. Полісмени доставили громадянина в Ужгородський міський відділ поліції для встановлення особи порушника та складання відповідних адмінматеріалів.

Ужгородські патрульні спіймали нетверезого працівника Головного Управління Юстиції (ВІДЕО)


У міськвідділі чоловік почав вести себе агресивно та неадекватно, висловлювався нецензурною лексикою, порушував громадський порядок.

В результаті на водія склали протоколи за ч.1 ст. 130 (Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння, а так само відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно огляду на стан сп’яніння), адмінпротокол за дрібне хуліганство та винесли постанову за керування авто без відповідних документів.

Автомобіль евакуювали на арештмайданчик УПП.

Як стало відомо, чоловік є працівником Головного Управління Юстиції в Закарпатській області.

За поточний місяць патрульні склали вже 110 протоколів за керування транспортними засобами в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, повідомили у патрульній поліції.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: