Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатський гурт, який підкорив сцену "Х-фактору", сьогодні виступить в Ужгороді

Закарпатський гурт, який підкорив сцену "Х-фактору", сьогодні виступить в Ужгороді
Нещодавно Закарпатський Кореспондент писав про успішний виступ рок-гурту на шоу в Києві. Багато жителів краю завдяки програмі відкрили для тебе талановитих музикантів-земляків.

Свою творчість гурт «Без обмежень» (Without Limits) розпочав із міста Мукачево, де вперше заявив про себе широкому загалу 14 січня 1999-го року. Зараз колектив, в основному, перебуває у Києві.

Концерт пройде за підтримки молодого ужгородського колективу “Little Ice Age”.

Вартість квитків становитиме 100-120 гривень.

"Без Обмежень" – це гурт, який не заганяє себе в жорсткі рамки формату чи стилю, це музиканти, які в своїй творчості повністю дають волю почуттям та емоціям. В музиці відчувається живий саунд, справжній драйв і соковитий смак життя.

Кожен виступ "Без Обмежень" – це шалений потік енергії та емоцій, які важко описати словами, бо викладаються музиканти на всі 100% і, навіть, трохи більше. З перших акордів вони заводять публіку і не відпускають зі свого полону до самого кінця виступу. У піснях" Без Обмежень" кожен знайде, щось близьке собі, адже пісні наповнені непідробними емоціями, енергетикою та почуттями"
, – кажуть організатори.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: