Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті затримали нічних крадіїв у масках

Троє молодих жителів м.Рахова планували обікрасти оселю жительки Нижньої Апші, що в Тячівському районі. Але їх вчасно виявила сама потерпіла й зателефонувала родичам і сусідам. Люди затримали злочинців і викликали поліцію.

На Закарпатті затримали нічних крадіїв у масках


28 вересня 2016 року на тел.102 Тячівської поліції зателефонував чоловік, який повідомив про те, що в селі Нижня Апша злочинці в масках проникли в будинок його родички. Як повідомив заявник, злочинці шукали гроші, але господиня вчасно їх помітила та встигла зателефонувати сусідам, які й завадили крадіям втекти.

На місце події прибули працівники поліції, які встановили, що нічними крадіями є двоє жителів м.Рахова віком 27 і 23 роки. З ними був третій спільник – 26-річний рахівець, який встиг втекти.

Приїхали злочинці на автомобілі «Опель». Приготували маски, рукавички, а також газовий балончик. Лише не сподівалися на таку реакцію та небайдужість сусідів…

Поліція знайшла в затриманих спортивну сумку з речами, які ті встигли викрасти із котельні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням). Осіб причетних до даної крадіжки затримано та поміщено в ІТТ в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Третього учасника нападу розшукують.

Слідство також перевіряє затриманих на причетність до скоєння інших злочинів, повідомили у поліції області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: