Вхiд на сайт
Авторизацiя

Кількість померлих від отруєння сурогатним алкоголем зросла до 35 осіб

Кількість померлих від отруєння сурогатним алкоголем зросла до 35 осіб
Кількість померлих в Україні від отруєння сурогатним алкоголем зросла до 35 осіб. Про це повідомляє прес-служба Госпотребслужбы 28 вересня станом на 17:00.

Державна служба України з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів повідомляє, що за інформацією Головного управління Госпотребслужби в Харківській області, станом на 17:00 годин 28 вересня 2016 року серед мешканців Харківської області зареєстровано 57 випадків отруєнь сурогатами алкоголю. Із загальної кількості постраждалих 25 осіб померли.

Крім цього, за даними Головного управління Госпотребслужбы в Донецькій області, р. Лиман Донецької області зареєстровано 9 випадків отруєння сурогатами алкоголю, з них 5 завершилися летально.

За оперативним повідомленням Головного управління Госпотребслужбы в Миколаївській області, серед мешканців мікрорайону Тернівка міста Миколаєва у період з 21 вересня 2016 року по 24 вересня 2016 року померло 5 осіб, за результатами судмедекспертизи у померлих виявлено в крові метанол.

Як повідомлялося раніше, співробітники МВС виявили цех, в якому виготовлявся сурогатний алкоголь, викликав масове смертельне отруєння.

Також відомо, що встановлено особу чоловіка, який виготовляв сурогатний алкоголь. Суд виніс постанову про розшук підозрюваного.

Як повідомлялося раніше, перші постраждалі в результаті отруєння неякісним алкоголем почали звертатися до лікарні Харкова 22 вересня поточного року. Кількість загиблих і постраждалих збільшується з тих пір.

Поліція встановила і затримала трьох осіб у Харківській обл., продавали сурогатний алкоголь. Одного з них суд заарештував двох помістив під домашній арешт. У прокуратурі мають намір оскаржити це рішення, вимагаючи повноцінного арешту для всіх підозрюваних.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: