Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті прикордонники затримали українку з подвійним громадянством

Громадянка України, яка прямувала зі Словаччини в Україну здійснила спробу незаконного перетинання державного кордону.

На Закарпатті прикордонники затримали українку з подвійним громадянством


Так, під час проходження прикордонного контролю у міжнародному пункті пропуску «Ужгород», наша співвітчизниця вирішила скористатись угорським закордонним паспортом.

Проте, в ході перевірки документів, виявилось, що жінка за паспортом громадянки Угорщини порушила термін перебування на території України та своєчасно не сплатила штраф.

Однак пізніше, під час опитування, жінка зізналась, що є громадянкою України та пред’явила український паспорт. Таким чином, своїми діями наша співвітчизниця порушила вимоги Закону України «Про громадянство України» та Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження порядку перетинання ДКУ громадянами України».

Як результат, на правопорушницю було складено адміністративно-процесуальні документи. Рішення про відповідальність перед законом та її подальшу долю визначить суд, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: