Вхiд на сайт
Авторизацiя

Словаччина збільшить потужності з постачання газу в Україну

Словаччина збільшить потужності з постачання газу в Україну
Оператор газотранспортної системи Словаччини Eustream збільшить потужність з видачі газу в Україну на четвертий квартал 2016 року близько на 1,2 млн куб. м на добу. Про це йдеться в повідомленні компанії, інформує ZAXID.NET.

«Eustream тимчасово збільшує негарантовані потужності на точці виходу Budince... для задоволення ринкового попиту», – зазначено в повідомленні.

Додаткові потужності будуть доступні для бронювання вже в середу.

Найбільші обсяги імпорту газу зі Словаччини в Україну в поточному місяці були зафіксовані 22 вересня на рівні 40,666 млн куб. м, а за всю 25-місячну історію імпорту – 29 грудня 2015 року (41,213 млн куб. м).

Україна в період з 1 по 25 вересня імпортувала з боку Словаччини 0,989 млрд куб. м газу, в цілому з Європи – 1,232 млрд куб. м.

Нагадаємо, Україна в січні-серпні 2016 року скоротила імпорт природного газу в 2,4 рази (на 6,854 млрд куб. м) у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року – до 4,832 млрд куб. м.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: