Вхiд на сайт
Авторизацiя

Давайте цю "совєтчину" забирати: Гройсман доручив спростити перетин кордону (ВІДЕО)

Давайте цю "совєтчину" забирати: Гройсман доручив спростити перетин кордону (ВІДЕО)Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман вимагає навести порядок на пунктах перетину державного кордону та забезпечити комфортні умови для громадян. Про це Голова Уряду заявив під час засідання Кабінету Міністрів України у вівторок.

"Вимога моя до ДФС, до прикордонної служби, сьогодні буде доручення і головам адміністрацій, обласних і районних, на територіях яких є пункти перетину, - наведіть там порядок. По-людськи. Щоб люди відчували, що про них хтось взагалі думає", - заявив Володимир Гройсман.

Голова Уряду зауважив, що на українських митницях не передбачено жодних умов для громадян, що очікують своєї черги на проходження контролю. Він навів досвід інших країн, де забезпечені чистота, вбиральні та медичні пункти.

"У нас в чергах стоять живі люди. На митниці черги у будь-якій країні - звичайна справа. Але там є людські умови. У нас же - чистий безлад. Жодних умов", - зазначив він.

Прем'єр наголосив, що людина під час проходження митного контролю "бігає з паспортом як скажена від віконця до віконця, в одному з яких сидить митник, а в іншому прикордонник".

"Я вимагаю, спільний наказ ДФС і прикордонній службі, немає чого людям, які подорожують, виходити з автомобіля і бігати з цими документами... Тому, будь ласка, до нового року переробіть всю систему. Прийшов прикордонник, взяв паспорт у людини, пішов зробив свою роботу. Митник підійшов до автомобіля, подивився, якщо потрібно, і поїхали далі (подорожуючі - ред). Цей подвійний контроль нікому не потрібен. Давайте цю "совєтчину" забирати з системи обслуговування людей", - наголосив В.Гройсман.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: