Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті прикордонники викрили чергову спробу контрабанди (ФОТО)

20 пакунків з контрабандними цигарками намагались незаконно перемістити через держкордон. Завдяки співпраці українських та румунських правоохоронних служб було затримано наших співвітчизників і конфісковано тютюнові вироби

На Закарпатті прикордонники викрили чергову спробу контрабанди (ФОТО)


На всіх ділянках кордону Держприкордонслужба продовжує вживати активні дії з протидії незаконній діяльності, в тому числі і в межах Закарпатської області на кордоні з Румунією. Варто зазначити, що дана робота проводиться у тісній співпраці з правоохоронцями суміжних країн, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

Черговим позитивним результатом оперативної роботи українських та румунських правоохоронних служб стало припинення спроби тютюнової контрабанди. Спершу групу осіб, які намагалася до сусідньої Румунії переправити сигарети, помітили правоохоронці суміжної держави. Цю інформацію вони відразу передали прикордонникам Мукачівського загону, які, аби не допустити правопорушення та затримати контрабандистів, перекрили даний напрямок з українського боку. Як результат спільної роботи, було затримано трьох наших співвітчизників та не допущено незаконного переміщення тютюнової продукції у кількості 12 пакунків. На українців складені відповідні адміністративні документи, а сигарети встановленим порядком вилучено.

Ще 8 пакунків сигарет виявив прикордонний наряд відділу «Великий Бичків» Мукачівського загону. Їх залишила група осіб, які помітивши охоронців кордону вдалися до втечі. В подальшому у ході пошуку правопорушників на даному напрямку був виявлений наш співвітчизник. При собі чоловік не мав жодних документів та не міг пояснити свого знаходження поблизу кордону. Відносно громадянина складено адміністративні документи, а сигарети встановленим порядком будуть передані взаємодіючим підрозділам.

На Закарпатті прикордонники викрили чергову спробу контрабанди (ФОТО)
На Закарпатті прикордонники викрили чергову спробу контрабанди (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: