Вхiд на сайт
Авторизацiя

Кровавий бунт серед бойовиків: козаки відмовляються бути м'ясом лугандонців

Спікер АТЦ Олексій Дмітрашковский розповів про конфлікт в Антрациті та Олександрівці, а також про козаків, які відмовилися воювати і були доставлені в одну з в'язниць Донецька.

Кровавий бунт серед бойовиків: козаки відмовляються бути м'ясом лугандонців


"В одну з донецьких в'язниць було доставлено 60 так званих козачків, які твердо відмовлялися воювати. Після дводенної обробки їх в приміщенні катування донецького СБУ, бойовики вивезли своїх подільників-дезертирів в Росію. Російські найманці, які активно брали участь у бойових діях, відмовляються воювати через невиплату їм грошової винагороди ", - заявив Олексій Дмітрашковский.

Також за його даними, в результаті сутички ЛНР і першим батальйоном козаків Козіцина в Антрациті втрати з обох сторін склали близько 20 чоловік.

Інформація про це з'явилася в численних групах ополченців і антиМайданів в соціальних мережах.

"Інформація від ополчення Новоросії

28.11.14 Повідомлення від Бориса Рожина ("colonelcassad") про ситуацію в Антрациті

"З того що вдалося підтвердити, зв'язавшись з Антрацитом.

1. На даний момент в Антрациті тривають уповільнені бойові сутички між загонами Козіцина і армією ЛНР. Конфлікт виникає з питання контролю над районом Ровеньки-Антрацит-Перевальськ.

2. Частина в'їздів до міста перекриті, жителям рекомендовано не виходити з будинків, оскільки ситуація там незрозуміла і конфлікт не вирішений.

3. Підтверджують загибель 2 командирів Козіцина - "Прапора" (комендант Антрацита) і "Шахтаря", так само говорять про наявність вбитих і поранених серед рядового складу (але без конкретики).

4. Самого Козіцина як і говорилося раніше, на території ЛНР вже більше тижня як нема, він зараз знаходиться в Росії і як стверджують джерела, назад він вже не повернеться, тому інформація про його арешт на території ЛНР це фейк.

Ввечері по ідеї буде ще інформація, коли перестрілки вщухнуть і буде зрозуміло, що там вийде в сухому залишку, щоб можна було робити висновки про ситуацію ", - йдеться в повідомленні.

Дж-ло


Теги: АТО
Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: