Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські прикордонники виявили автівки з підробленими документами

Двом випадкам незаконного ввезення автомобілів завадили прикордонники Чопського загону.

Закарпатські прикордонники виявили автівки з підробленими документами


Так, у першому випадку, через пункт пропуску «Тиса» на легковому автомобілі «Пежо» прямував наш співвітчизник. Проте під час проходження чоловіком прикордонно-митного контролю у правоохоронців виникли сумніви. Відтак, було прийнято рішення про проведення поглибленої перевірки. Як результат, правоохоронці встановили, що доручення на право користування автомобілем, яке пред’явив українець, підроблене.

У другому випадку у пункт пропуску «Ужгород» прибув автомобіль «Форд Ескорт» під керуванням ще одного громадянина України. Однак під час візуального огляду транспортного засобу у прикордонників виникла підозра щодо внесення змін в номерні агрегати транспортного засобу. В ході поглибленого огляду було встановлено, що в номерне позначення кузова автомобіля внесено зміни шляхом вварення пластини з іншим кодом.

Наразі обидва транспортні засоби вилучено встановленим порядком та оцінено на загальну суму понад 60 тис. гривень. На правопорушників складені відповідні процесуальні документи, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: