Вхiд на сайт
Авторизацiя

Аваков: "Покидька, який вбив поліцейських, затримали" (ФОТО)

Аваков: "Покидька, який вбив поліцейських, затримали" (ФОТО)
Правоохоронці затримали злочинця, який убив патрульних в Дніпрі. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков в Facebook.

«Покидька, який вбив поліцейських, затримали. Поліцейський перед загибеллю вистрілила і потрапила. Підозрюваного оперують в одній з лікарень Дніпра»,
- написав глава МВС.

Всі обставини трагедії у Дніпрі, де при виконанні службових обов'язків загинули двоє патрульних поліцейських, встановить спеціальна комісія, у свою чергу, повідомив радник міністра внутрішніх справ, народний депутат Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

«Сьогодні вранці в Дніпрі при виконанні службових обов'язків загинули двоє патрульних поліцейських: Кутушев Артем Юрійович, 08.07.1989, загинув на місці злочину. Макаренко Ольга Олександрівна, 04.10.1980, померла на операційному столі від отриманих вогнепальних поранень. Деталі трагедії по секундах встановить спеціальна комісія і розслідування прокуратури», - написав радник міністра.

За його словами, поліцейські поставилися до злочинця, який перебуває в розшуку, як до звичайного порушника правил дорожнього руху, почали процедуру оформлення протоколу про порушення ПДР, втратили пильність і поплатилися за це своїми життями. При цьому Геращенко застерігає «диванних експертів» від критики дій загиблих патрульних.

«Для того, щоб наші патрульні діяли на рівні знаменитих американських копів, потрібно час і постійне підвищення їх майстерності і рішучості до застосування зброї і спецзасобів, як тільки поліцейський визнає, що настав той момент, коли закон дозволяє це зробити. На це потрібен час і постійний відбір кращих і кращих», - зазначив Геращенко.

На його переконання, ця трагедія повинна стати поворотним моментом у відносинах громадян і поліції.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні вранці у Дніпрі екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Citroen за порушення правил дорожнього руху. Водій авто почав чинити опір працівникам поліції, а потім зробив кілька пострілів і зник з місця події. Працівник патрульної поліції загинув, його напарниця отримала поранення і померла в лікарні на операційному столі.

Пізніше в поліції повідомили, що у вбивстві патрульного підозрюють 33-річного уродженця Російської Федерації Олександра Пугачова, який проживав у Торезі Донецької області. З 2015 року перебував у розшуку за приховування від органів прокуратури. Тоді йому інкримінували незаконне позбавлення волі або викрадення людини, насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, створення злочинної організації.

Аваков: "Покидька, який вбив поліцейських, затримали" (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: