Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Ужгородщині горів автомобіль (ФОТО)

На Ужгородщині горів автомобіль (ФОТО)
Сьогодні близько 2-ї години ночі в с.Кінчеш Ужгородського району загорівся моторний відсік автомобіля «Фольксваген Пассат» на словацьких номерах. Власник каже, що в машині вже кілька разів було замикання електропроводки.

Сьогодні в 2.45 ночі в чергову частину Ужгородського районного відділення поліції по телефону надійшло повідомлення від диспетчера ДСНС про те, що о 2.30 пожежні виїхали в с.Кінчеш Ужгородського району, де горить автомобіль.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. З’ясувалося, що горів автомобіль «Фольксваген Пассат» на словацьких номерах. Машина належить місцевому 49-річному мешканцю. Господар залишив її на ніч на вулиці біля хати.

Загорання виникло в моторному відсіку. Вогнем пошкоджено мотор, салон, багажник іномарки. Попередня причина пожежі – замикання електропроводки. Сам власник каже, що в машині вже кілька разів замикала проводка.

На Ужгородщині горів автомобіль (ФОТО)
На Ужгородщині горів автомобіль (ФОТО)


Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: