Вхiд на сайт
Авторизацiя

Бойовики посилили обстріл позицій українських військових

Бойовики посилили обстріл позицій українських військових
За минулу добу бойовики 21 раз відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це повідомляє прес-служба штабу АТО станом на 6.00.

Зокрема, на Донецькому напрямку зафіксовано 10 обстрілів.

Окупанти вели вогонь із гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї в районі Авдіївки, Новоселівки Другій, Зайцевому та Новгородському. Окрім того, по Авдіївці та Новоселівці Другій окупанти відкривали вогонь з міномета калібру 82-мм.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 7 порушень "режиму тиші".

В районі Мар'їнки, Старогнатівки, Талаківки та Тарамчука бойовики вели турбуючий вогонь зі стрілецької зброї.

Також в районі Тарамчука противник застосував снайперську групу. На Луганському напрямку зафіксовано 4 порушення "режиму тиші".

Противник вдавався до збройних провокацій в районі Новоолександрівки, Попасної та Новозванівки, де вів вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї. Окрім того, в районі Новоолекандрівки противник застосував снайперську групу, а по позиціям українських захисників в районі Новозванівки та Новоолександрівки відкривав вогонь з БМП.

У зоні АТО за минулу добу зафіксували проліт 2 беспілотників. Зазначимо, Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських домовленостей. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Станиці Луганській бойовики вчинили між собою бій, який тривав чотири дні. Про це в ефірі ток-шоу "Право на владу" заявив колишній представник України у Тристоронній контактній групі Роман Безсмертний. Безсмертний переконує, що на окупованій території Донбасу щоденно відбуваються бої між різними групами сепаратистів.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: