Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті п'яний батько облив бензином і підпалив сина

21-річний хлопець отримав важкі опіки, стосовно батька розпочато кримінальне провадження.

На Закарпатті п'яний батько облив бензином і підпалив сина


Вночі в поліцію м.Хуста надійшло повідомлення від лікарів про те, що «швидка» доставила молодого чоловіка з термічними опіками тіла. Справою зайнялась слідчо-оперативна група.

Як з’ясувала поліція, 21-річний потерпілий проживає в с.Березово Хустського району. Ввечері в нього виник конфлікт із батьком. Останній, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, облив сина бензином. Далі вони стали битися й впали на землю. Одяг на обох загорівся, ймовірно, від сигарети, яку курив батько.

Сам батько обгорів менше, а от в сина 50% опіки тіла, він лежить в реанімації.

Поліція під процесуальним керівництвом прокуратури розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ст.121 ч.1 ККУ (Умисне тяжке тілесне ушкодження).

Вирішується питання про обрання 42-річному зловмиснику міри запобіжного заходу, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: