Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті чоловік намагався незаконно потрапити до Словаччини (ФОТО)

Прикордонники Чопського загону затримали громадянина України на відстані близько 40 м від держкордону.

На Закарпатті чоловік намагався незаконно потрапити до Словаччини (ФОТО)


Вчора, 20 вересня, прикордонники відділу «Тиса» Чопського загону затримали громадянина України, який намагався в обхід пункту пропуску незаконно перетнути кордон та потрапити до Словаччини. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Так, прикордонний наряд, під час моніторингу, на відстані близько 40 метрів від лінії державного кордону виявив та затримав невідомого, коли той намагався подолати загороджувальний паркан.

Порушник документів при собі не мав, однак, з його слів стало відомо, що він громадянин України, 1950 року народження. Від будь – яких інших пояснень чоловік відмовився.

Наразі затриманого доставлено до пункту тимчасового тримання Чопського прикордонного загону з метою встановлення особи та складання відповідних процесуальних документів

На Закарпатті чоловік намагався незаконно потрапити до Словаччини (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: