Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгород без води: сьогодні припинять водопостачання з НФС-ІІ

Сьогодні, 21 вересня, о 20:00 буде припинено водопостачання районів Радванки, Дравців та вулиць Гагаріна і Лавріщева. Мешканців просять зробити необхідний запас води.

Ужгород без води: сьогодні припинять водопостачання з НФС-ІІ


Про це повідомляє адміністрація КП "Водоканал м. Ужгорода".

Сьогодні, з 20:00, буде припинено водопостачання з НФС-ІІ, яка обслуговує райони «Радванки», «Промзони», вулиць Гагаріна і Лавріщева, та мікрорайону Дравці.

Це пов’язано з необхідністю якомога швидшого спустошення каналізаційних мереж, що являється запорукою успішності та оперативності проведення робіт по переключенню старого (неробочого) каналізаційного колектора по провулку Соляному на нову лінію, про що ми повідомляли раніше.

Інформація щодо ходу робіт та терміну відновлення водопостачання буде оприлюднена додатково, в четвер (22 вересня).

Прохання до всіх, зробити необхідний запас води!

У міському Водоканалі нагадують:

• з відновленням водопостачання, по-можливості, пропускати воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення;

• не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.

Нагадаємо, вчора стало відомо про заплановане на сьогодні, 21 вересня, відключення Минайського водозабору. Без води залишиться: лівобережна (в тому числі, прилеглі населені пункти та населені пункти, що відносяться до Коритнянської сільської ради) та, частково, правобережна частина міста (район вулиць Митна, Собранецька, Загорська, Єньківська, Гвардійська, Івана Франка, Щедріна, Довженка, набережна Незалежності).


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: