Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вулицями Мукачева проїхали наймолодші велосипедисти (ФОТО)

Мукачівці також долучилися до міжнародної акції "Європейський тиждень мобільності" - у центрі міста відбувся міні-велозаїзд.

Вулицями Мукачева проїхали наймолодші велосипедисти (ФОТО)


Сьогодні, 20 вересня, мукачівський велопатруль супроводжував наймолодших велосипедистів міста. Про це повідомляють в УПП Ужгорода та Мукачева.

В рамках Європейського тижня мобільності в центральній частині Мукачева відбувся міні-велозаїзд , в я кому взяли участь вихованці 10 дошкільних закладів.

Читайте також: На роботу - на велосипеді: в Ужгороді долучилися до міжнародної акції (ФОТО)

Велосипед – екологічно безпечний та здоровий спосіб пересування. Саме до такого здорового та корисного способу життя закликають організатори акції. Полісмени в свою чергу власним прикладом продемонстрували малечі правила безпечного руху по дорозі та культуру спілкування між різними учасниками дорожнього руху.

Вулицями Мукачева проїхали наймолодші велосипедисти (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: