Вхiд на сайт
Авторизацiя

У сусідній Румунії проходять навчання за участю українських військових

У сусідній Румунії проходять навчання за участю українських військових


У Румунії 19 вересня розпочалися спільні військові навчання Blonde Avalanche 16 за участю військовослужбовців з України, Румунії, Угорщини та Словаччини. Про це повідомило «Радіо Свобода».

Українські учасники в складі міжнародного об’єднаного понтонно-мостового батальйону тренуються у виконанні завдань, пов’язаних з ліквідацією наслідків стихійних лих і мінімізацією збитків.

У ході маневрів також передбачені спеціальні тренінги для командного складу і робота на незнайомій місцевості в таборі поблизу населеного пункту Мартінешті.

За інформацією угорських ЗМІ, об’єднаний батальйон в період спільних навчань зведе понтонну переправу через річку Сомеш. Через загрозу частих повеней в басейнах річок Тиси і Дунаю Румунія, Україна, Угорщина та Словаччина щорічно влаштовують навчання Blonde Avalanche.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: