Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті контрабандисти погрожують прикордонникам розправою

На Закарпатті контрабандисти погрожують прикордонникам розправою
У прикордонному відомстві тривають активні заходи щодо протидії злочинній діяльності на кордоні. Нещодавно до Мукачівського загону прибули мобільні резерви прикордонного відомства. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Головним завданням цих підрозділів є протидія тютюновій контрабанді, а також іншим проявам протиправної діяльності на українсько-румунській та українсько-угорській ділянках кордону. Необхідність посилення зазначених ділянок була зумовлено активізацією правопорушень. Але законні дії Держприкордонслужби все частіше викликають невдоволення у осіб, які займаються злочинною діяльністю. Останні, нерідко, вдаються до погроз, аби залякати охоронців кордону.

Так учора на адресу співробітників Держприкордонслужби, які прибули на посилення до відділу прикордонної служби «Великий Бичків», пролунали чергові погрози фізичної розправи.

Близько опівночі, до прикордонного наряду, який здійснював охорону ділянки кордону поблизу населеного пункту Луг Рахівського району, під’їхав легковий автомобіль, з якого вийшло 5 невідомих осіб. Чоловіки почали погрожувати військовослужбовцю фізичною розправою та знищенням його особистого майна. Один з молодиків зірвав номерний знак зі службового автомобіля. Аби зупинити протиправні дії невідомих, прикордонник здійснив попереджувальний постріл вгору та викликав допомогу, чим дав зрозуміти правопорушникам, що їх агресивні дії не залишаться без уваги правоохоронців. Трьох правопорушників прикордонники затримали, ще двоє вдались до втечі автомобілем на якому приїхали.

По даному факту направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 345 ККУ «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу». На одного з затриманих було складено протокол про адмінправопорушення за ст.185-10 «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі представника Державної прикордонної служби України». Оцінку діям правопорушників визначить суд. Наразі тривають заходи по встановленню решти осіб, які погрожували прикордонникам.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: