Вхiд на сайт
Авторизацiя

Автівку з захованими сигаретами зупинили прикордонники Чопського загону (ФОТО)

Автівку з захованими сигаретами зупинили прикордонники Чопського загону (ФОТО)
Учора, 17 вересня, спроба незаконного перевезення сигарет через кордон виявилася невдалою. 40-річний громадянин України "попався" на спробі контрабанди. «Тойота» української реєстрації прямувала до Словаччини через пропусковий пункт «Малий Березний».

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Для перетину кордону українець обрав смугу спрощеного контролю «зелений коридор». Проте, після прибуття на прикордонно-митний контроль у правоохоронців виникли сумніви, тому автомобіль був направлений вартовими кордону на поглиблений огляд.

В результаті здійснення спільного з представниками митниці огляду вищевказаного автомобіля, правоохоронцями були виявлені приховані від прикордонно-митного контролю сигарети різник марок українського виробництва. Тютюнові вироби знаходились у багажному відсіку під захисною рамою газової установки та в запасному колесі автомобіля. Загалом правоохоронці виявили 320 пачок сигарет.

В підсумку, сигарети вилучено та оцінено на суму понад 5 тис. гривень Така ж доля спіткала і автомобіль, який оцінили на суму понад 260 тис. гривень.

Автівку з захованими сигаретами зупинили прикордонники Чопського загону (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: