Вхiд на сайт
Авторизацiя

У штабі АТО розповіли про "режим тиші" на Донбасі: сьогодні бойовики стріляли 13 разів

З опівночі й до 18.00 російсько-терористичні війська 13 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників, при цьому важке озброєння не застосовували.

У штабі АТО розповіли про "режим тиші" на Донбасі: сьогодні бойовики стріляли 13 разів


Про це повідомляється у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18.00, передає УНІАН.

На Донецькому напрямку найбільше ворожих обстрілів зафіксовано в Авдіївській промзоні.

"Ворог обстрілював українських захисників, використовуючи гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю. А по Верхньоторецькому бойовики вели вогонь з великокаліберних кулеметів", - повідомили у штабі.

На Маріупольському напрямку противник вдався до збройних провокацій в районі Мар’їнки, Широкиного, Павлополя та Талаківки, де бойовики також вели турбуючий вогонь з кулеметів та стрілецької зброї.

Водночас у штабі АТО відзначили, що всі ці випадки порушення режиму припинення вогню окупаційними військами ретельно документуються військовослужбовцями української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).

Нагадаємо, за даними штабу АТО, минулої доби російсько-окупаційні війська 30 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників, при цьому важке озброєння не застосовували. Загинув один український військовий, ще шестеро отримали поранення.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: