Вхiд на сайт
Авторизацiя

Став відомий найдорожчий банк в світі

Американський Wells Fargo, оштрафований на минулому тижні за маніпуляції з рахунками клієнтів з метою завищення показників продажів банківських продуктів, втратив у вівторок статус найдорожчого банку світу.

Став відомий найдорожчий банк в світі


Акції Wells Fargo впали ще на 3,3% у вівторок, а його капіталізація – до $236 млрд.

В результаті на перше місце за капіталізацією серед банків США вийшов JPMorgan Chase.

Напередодні Wells Fargo заявив, що відмовиться від цільових показників продажів роздрібних банківських продуктів з січня наступного року, щоб уникнути приписок. Ринок, однак, вважав, що це негативно позначиться на показниках банку.

До цього Бюро з фінансового захисту споживачів США виявило, що співробітники Wells Fargo відкрили близько 2 млн рахунків без відома клієнтів, підключали до послуг банку громадян, які не підозрювали про це, а також відкривали банківські рахунки для неіснуючих клієнтів, щоб досягти цільових показників продажів.

Рейтингове агентство Moody’s у понеділок заявило, що виявлені порушення є негативним рейтинговим фактором для Wells Fargo, і поставило рейтинги банку на перегляд з можливістю зниження.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: