Вхiд на сайт
Авторизацiя

За минулу добу в зоні АТО загинув український військовий, є поранені (ВІДЕО)

За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, шість бійців отримали поранення

За минулу добу в зоні АТО загинув український військовий, є поранені (ВІДЕО)


На Луганському напрямку противник 4 рази порушив режим тиші лише у Новоолександрівці Попаснянського району. Про це повідомив речник Міністерства оборни з питань АТО Олександр Мотузяник на щоденному брифінгу у Києві, передає "5 канал".

"На Донецькому напрямку найбільше ворожих обстрілів сталося в Авдіївській промзоні. Один із обстрілів був снайперським. Також противник відкривав вогонь на Світлодарській дузі, на ділянці фронту Зайцеве – Торецьк, у Кам’янці. Оскільки НЗФ не застосовували важке озброєння, певна тенденція до деескалації зберігається, проте до повного перемир’я ще далеко", - зазначив Мотузяник.

За його словами, на Маріупольському напрямку спокійних ділянок на передовій немає – окупанти порушували режим тиші практично на всіх ключових пунктах оборони сил АТО – від Мар’їнки до Широкиного. Ворог застосовував тільки стрілецьку зброю. У Гранітному та Чермалику стріляли снайпери НЗФ.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: