Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті затримали нелегала із Шрі-Ланки

Ще одного шукача кращої долі виявили прикордонники Чопського загону за 2 км від державного кордону.

На Закарпатті затримали нелегала із Шрі-Ланки


В рамках протидії нелегальній міграції Держприкордонслужба продовжує реалізовувати заходи щодо недопущення незаконного перетину державного кордону. Як результат активних дій, сьогодні прикордонники Чопського загону затримали чергового нелегального мігранта, шукача кращої долі в країнах ЄС. Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

Так, під час несення служби прикордонний наряд до складу якого входили військовослужбовці-строковики, затримав чоловіка азіатської зовнішності. Його виявили на відстані близько 2 км від лінії державного кордону.

Чоловік документів при собі не мав. В ході опитування стало відомо, що він громадянин Шрі-Ланки, однак, від інших пояснень затриманий відмовився.

Наразі правопорушника доставлено до відділу прикордонної служби для встановлення обставин правопорушення та складання відповідних процесуальних документів.

Нагадаємо, що протягом двох останніх днів, прикордонники Чопського уже виявили та затримали 23 незаконних мігрантів із В'єтнаму, Шрі-Ланки та Індії.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: