Вхiд на сайт
Авторизацiя

Опубліковано ВІДЕО жахливої ДТП біля Ужгорода в результаті якої постраждало троє людей

Працівники Ужгородського районного відділення поліції з’ясовують обставини ДТП з потерпілими на автодорозі Київ-Чоп на відрізку за селом Барвінок.
Опубліковано ВІДЕО жахливої ДТП  біля Ужгорода в результаті якої постраждало троє людей

Вчора, 16 вересня, ввечері на службу «102» надійшло повідомлення про аварію біля села Барвінок. Слідчо-оперативна група Ужгородського районного відділення поліції встановила, що мешканець села Холмці, рухаючись на «Mercedes» в сторону Ужгорода, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок автопригоди автомобіль перевернувся на дах і 29-річний водій отримав тілесні ушкодження.

Чоловіка доставлено до Ужгородської центральної міської лікарні, де після огляду медиками йому діагностовано рвані рани шиї, лівого плеча, множинні садна лівого передпліччя та кисті. У водія взято кров на аналіз на вміст алкоголю.
Опубліковано ВІДЕО жахливої ДТП  біля Ужгорода в результаті якої постраждало троє людей
Опубліковано ВІДЕО жахливої ДТП  біля Ужгорода в результаті якої постраждало троє людей

Двоє пасажирів авто 2013 та 2014 року народження відбулися незначними саднами та після огляду лікарем відпущені додому. Авто доставлено на спецмайданчик Ужгородського районного відділення поліції. З’ясовуються всі обставини аварії.
Аварія відбулась недалеко від в’їзду в Ужгород, поблизу села Барвінок. За попередньою інформацією, водій «Мерседесу» не впорався з керуванням, в результаті чого 4 людей госпіталізувала швидка. Серед них двоє дітей.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Джошуа 17 вересня 2016 11:45
Не нравится 0 Нравится
Дебіл...чуть не убив себе і свою сім"ю.
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: