Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гройсман розповів, яку суму Україна планує витратити на Євробачення

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що Україна планує витратити на проведення міжнародного пісенного конкурсу Євробачення в 2017 році 455 мільйонів гривень.

Гройсман розповів, яку суму Україна планує витратити на Євробачення


Про це Гройсман сказав на зустрічі з представниками громадськості, повідомляє "Новое Время".

"455 млн грн буде витрачено на Євробачення. Ви знаєте, що Київ дав гарантії на фінансування Євробачення більш, ніж на 200 млн грн. Це буде означати, що ця цифра буде перерозподілена в бік використання безпосередньо на українську культуру тому, що витрати на Євробачення будуть забезпечені з інших джерел", - зазначив український прем'єр.

Нагадаємо, 9 вересня оргкомітет вибрав Київ містом, яке прийме Євробачення в наступному році,

Також міністр культури Євген Нищук пояснив, чому вибір у підсумку був зроблений на користь Києва. За словами міністра, головними його перевагами стали - розвинена інфраструктура і туристична привабливість міста.

У свою чергу виконавчий директор Пісенного конкурсу Євробачення Йон Ола Санд озвучив два замечания щодо Міжнародного виставкового центру, який і прийме Євробачення.

За словами Санда, по-перше, потрібно продумати, де буде розміщений ретрансляционный вузол і телевізійне обладнання, які займають надзвичайно багато місця, і як буде гарантуватися безпека, а також необхідно забезпечити велику кількість сидячих місць.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: