Вхiд на сайт
Авторизацiя

Потяг Львів-Солотвино до кінця року хочуть зробити зразковим

Потяг Львів-Солотвино до кінця року хочуть зробити зразковимПасажирська служба регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» збільшила кількість вагонів у поїзді №601/602 сполученням Львів-Солотвино-Львів. повідомляє прес-служба відомства.
Відповідне рішення ухвалили під час робочого об’їзду об’єктів магістралі на Закарпатті під керівництвом в.о. начальника регіональної філії Івана Груника.
Так, сьогодні за схемою в потязі курсують 7 вагонів, із яких 2 купейних, 4 плацкартних та загальний вагон. Відстежуючи кількість проданих квитків, залізничники за потреби додають до схеми поїзда ще до трьох вагонів.
Окрім того, керівник магістралі дав доручення привести пасажирські вагони до належного технічного та санітарного стану. Відтак, залізничники розробили графік ремонту рухомого складу й уже найближчим часом почергово виконають запланований ремонт.
«Я беру питання ремонту та курсування поїзда №601/602 Львів-Солотвино на особистий контроль. Буду регулярно оглядати потяг перед виходом у рейс та слідкувати, аби як рухомий склад, так і поїзна бригада були повністю готові до перевезення пасажирів. До Львівської магістралі неодноразово надходили скарги на умови у цьому потязі, тому зараз наша мета – аби він став зразковим потягом на залізниці», – наголосив в.о. начальника регіональної філії «Львівська залізниця» Іван Груник.
Довідково. Потяг №601/602 сполученням Львів-Солотвино-Львів курсує зі Львова через Самбір, Сянки, Ужгород, Чоп, та є єдиним пасажирським потягом, яким можна дістатися таких туристичних місць Закарпаття, як Берегово, Королеве та Солотвино.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: