Вхiд на сайт
Авторизацiя

Суд визнав винним екс-правоохоронця, який у нетверезому стані протаранив огорожу дитсадка в Ужгороді (ВІДЕО)

Суд не задовольнив скаргу винуватця "п'яної ДТП" і на два роки позбавив колишнього поліцейського водійських прав.

Суд визнав винним екс-правоохоронця, який у нетверезому стані протаранив огорожу дитсадка в Ужгороді (ВІДЕО)


Про це повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Апеляційний суд Закарпатської області не задовольнив скаргу колишнього працівника ДАІ та залишив у силі вирок Ужгородського міськрайонного суду, який своїм рішенням від 10 серпня визнав колишнього поліцейського винним у скоєнні ДТП в стані алкогольного сп’яніння та позбавив його водійських прав на 2 роки.

Нагадаємо, що цей колишній поліцейський двічі був звільнений з органів внутрішніх справ. 13 лютого 2016 року він вчинив аварію у Хустському районі. Будучи напідпитку, чоловік виїхав на зустрічну смугу та в’їхав в авто. Першого разу після ДТП в стані алкогольного сп’яніння чоловік за рішенням Ужгородського міськрайонного суду виграв апеляцію та був поновлений на службі. Влітку цього року він знову потрапив в аварію: його машина влетіла в огорожу дитсадка в Ужгороді. Експертиза засвідчила в крові водія 2,5 проміле алкоголю.

Екс-посадовець намагався переконати суд, що не був за кермом, а їхав в якості пасажира. Проте відеодокази та покази свідків переконали суддю не задовольняти апеляційну скаргу чоловіка.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співробітника роти ДПС, що в Ужгороді п


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: