Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські правоохоронці затримали молодих злодіїв

Двоє ужгородських хлопців, один з яких неповнолітній, обікрали таксі - розбили скло автівки та забрали рацію. Тепер на них очікує кримінальна відповідальність за скоєне.

Закарпатські правоохоронці затримали молодих злодіїв


Як повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області, ще в червні в м.Ужгороді обікрали припаркований у дворі багатоповерхівки автомобіль-таксі. Невідомі зловмисники розбили скло й викрали з салону радіостанцію. Затримали крадіїв лише тепер.

Як зясували розшуківці ужгородської поліції, в чуже авто залізли вночі двоє місцевих юнаків: одному лиш 16, іншому – 18 років. Хлопці зізналися в скоєному, але крадену рацію встигли продати.

А 18-річний житель с.Павлово Свалявського району попався на крадіжці чужого велосипеда. Речовий доказ вилучено. Вирішується питання про обрання злодію міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, що кримінальна відповідальність за скоєння крадіжок настає з 14-літнього віку.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: