Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородські патрульні з'ясовували інформацію про викрадення двох закарпатців

Ужгородські патрульні з'ясовували інформацію про викрадення двох закарпатців
Сьогодні, 14 вересня, близької 16-ї години на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що посеред вулиці в селі Оноківці викрали двох чоловіків. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Потім правоохоронці з'ясували, що це не було викрадання.

14 вересня в селі Оноківці люди побачили, як один чоловік заштовхав двох у свою автівку і поїхав у невідомому напрямку. Зі сторони одному з перехожих така ситуація здалася підозрілою і той подзвонив до поліції.

Поліцейські Ужгородського відділення поліції миттю взялися розслідувати цей зухвалий злочин. Невдовзі оперативники знайшли власника автівки, на яку вказав заявник. Підозрюваний у викраденні перебував за місцем проживання у селі Тийглаш Ужгородського району. «Викрадач», який виявився племінником «викрадених», пояснив, що дійсно був сьогодні в Оноківцях і забрав з вулиці двох чоловіків, але аж ніяк не викрадав їх. Просто, дядьки, хильнувши зайвого попросили племінника, щоб той приїхав по них і забрав додому. Поліцейські перевірили – «жертви» були в тому ж будинку, цілі і неушкоджені, щоправда захмелілі.

На щастя, інформація заявника не підтвердилася. Все ж, ми вдячні небайдужому перехожому за звернення, бо ж це могла бути реальна подія і тоді важлива кожна секунда і кожна деталь. Просимо всіх громадян брати приклад й інформувати поліцейських, які оперативно встановлять всі деталі події і, можливо, завдяки вам вдасться вберегти чиєсь життя.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: