Вхiд на сайт
Авторизацiя

Кров і ревнощі: мукачівець вдарив дружину ножем у груди (ФОТО)

Кров і ревнощі: мукачівець вдарив дружину ножем у груди (ФОТО)
Сьогодні близько 17-ї години до поліції надійшло повідомлення від медиків, що ними госпіталізовано до лікарні 35-річну жінку з ножовим пораненням у грудну клітку. Як з’ясували поліцейські, жінку скривдив її чоловік, бо приревнував до іншого.

Поліцейські негайно виїхали за адресою проживання подружжя. Дільничні інспектори поліції Мукачева впіймали 40-річного мукачівця, коли той намагався позбутися речових доказів. Під вікном будинку, де трапилася сварка, знайшли знаряддя злочину (ніж), а закривавлену футболку - у контейнер для сміття.

В ході першочергових слідчих дій співробітники мукачівськоі поліції з'ясували, що між чоловіком і дружиною по місцю проживання виникла сварка. Коли словесні аргументи закінчилися, чоловік зопалу вхопив ножа і вдарив ним жінку у груди. Мукачівець намагався позбутися речового доказу, викинувши його через вікно.

Чоловік зізнався поліцейським, що підняв руку на дружину, бо приревнував її. Зараз із ним працюють слідчі. Слідчо-оперативна група Мукачівського відділу поліції з'ясовує всі обставини інциденту. Потерпіла мукачівка перебуває в Мукачівській лікарні на операції.

За замах на вбивство поліцією відкрито кримінальне провадження. Ревнивому чоловіку загрожує до 15 років тюрми.

Відділ комунікаціїполіції Закарпатської області

Кров і ревнощі: мукачівець вдарив дружину ножем у груди (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: