Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські прикордонники не пропустили в Україну автівки з підробленими документами

Двоє українців намагались потрапити до України з з підробленими дорученнями на право керування.

Закарпатські прикордонники не пропустили в Україну автівки з підробленими документами


У пункті пропуску «Ужгород» прикордонники Чопського загону спільно з працівниками митниці виявили два автомобілі з підробленими дорученнями на право керування. Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

Так, через пункт пропуску «Ужгород» на в’їзд в Україну одночасно прямували два наших співвітчизники - 22- та 32-річного віку на автомобілях «Мазда» та «Ауді» відповідно. Однак під час проходження прикордонно-митного контролю у правоохоронців виникли сумніви щодо законності перетину державного кордону даними транспортними засобами.

Як результат, прикордонники ініціювали проведення спільного поглибленого огляду. В ході ретельної перевірки з’ясувалося, що документи на автівки підроблені, а реєстрація доручень на право керування автомобілями в нотаріальному офісі не здійснювалась.

Транспортні засоби «Мазда» та «Ауді» вилучено встановленим порядком. Сума оцінки автомобілів склала понад 80 тисяч гривень. На порушників складені відповідні процесуальні документи.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: