Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті троє чоловіків зґвалтували вагітну (ВІДЕО)

Поліція відкрила кримінальне провадження за заявою 24-річної жительки Іршавського району. Заявниця стверджує, що незнайомі чоловіки зґвалтували її неподалік залізничного вокзалу в Мукачеві. Одного із підозрюваних поліцейські впіймали та проводять з ним слідчі дії. Інших розшукують.

На Закарпатті троє чоловіків зґвалтували вагітну (ВІДЕО)


Сьогодні о 3:30 екіпаж мукачівських патрульних отримав повідомлення про зґвалтування на вулиці Вокзальній в Мукачеві. Із заявою про зґвалтування звернулася 24-річна мешканка Іршавського району. Потерпіла, яка перебуває на 6-му місяці вагітності, розповіла, що їздила в м.Берегово в особистих справах. Звідти на таксі приїхала до м.Мукачева, де планувала пересісти на автобус до Іршави, щоб купити квиток на автобус, аби добратися додому на Іршавщину. Проте на автобус вона не встигла і жінка на таксі повернулася на залізничний вокзал.

Таксист, що її підвозив, порадив свого товариша, який підшукає дешеве житло для ночівлі. Жінка погодилася. За кілька хвилин прийшов незнайомий чоловік, який запропонував вагітній йти за ним. Але пройшовши кілька метрів, чоловік вдарив жінку, вона впала. Будучи ще при свідомості, жертва почула, як незнайомець комусь телефонував. Жінка важко пригадує хід подій після удару. Припускає, що нападників було троє. Коли отямилася, нікого вже не було.

Поліцейські розпитали про зовнішні ознаки чоловіків та миттю передали орієнтування всім екіпажам у місті. Вже за 15 хвилин на вулиці Духновича патрульні зупинили «Opel Omega», в якому були двоє чоловіків. Потерпіла впізнала ймовірного ґвалтівника. Ним виявився 24-річний мукачівець. Чоловіка освідували на вміст алкоголю в крові - 1,09 проміле. Чоловік відмовляється будь-що пояснювати. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Особи інших співучасників злочину встановлюються.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.152 Кримінального кодексу України (Зґвалтування). Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Потерпіла перебуває на стаціонарному лікуванні у лікарні в Мукачеві.



Відділ комунікації
поліції Закарпатської обла


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: