Вхiд на сайт
Авторизацiя

Філарет відвідав храм на Закарпатті (ФОТО)

Філарет відвідав храм на Закарпатті (ФОТО)
Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет відвідав Закарпатську єпархію. Метою візиту є освячення новозбудованої церкви Покрови Пресвятої Богородиці, що в Перечині.

Про це повідомляє Uzhgorod.in.

Владику зустрічали вірники не тільки Перечина, а й чи не всього Закарпаття. А передовсім – діти і воїни. Малеча при зустрічі з головним священиком Української Православної Церкви випустила в небо білих голубів.

Філарет провів і Божественну літургію. А далі відбулася літія за спочилими у зоні АТО воїнами 128-ої Закарпатської гірсько-піхотної бригади. Голова української православної церкви освятив хрест-пам'ятник, який розміщений на території храму.

Разом з Філаретом люди молилися за мир, за возз’єднання українських земель, за упокій загиблих та здоров’я наших воїнів.

У проповіді владика говорив, що не слід боятися смерті і випробувань і що Бог знає, як покарати винних у бідах. А всім добрим душам варто сподіватися на краще та передовсім – вірити. Філарет висловив переконання: вже незабаром ми побачимо Україну справді вільною, за Божої помочі.

Філарет відвідав храм на Закарпатті (ФОТО)
Філарет відвідав храм на Закарпатті (ФОТО)
Філарет відвідав храм на Закарпатті (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: