Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Мукачеві працівник прокуратури влаштував погоню з поліцією та потрапив до лікарні (ФОТО)

Резонансна ДТП відбулася сьогодні вночі у Мукачеві. Як виявилось "героєм" нічного блокбастеру став працівник прокуратури.

У Мукачеві працівник прокуратури влаштував погоню з поліцією та потрапив до лікарні (ФОТО)


Зі слів свідків події, водій втікав від патрульних на шаленій швидкості і під час погоні врізався у житловий будинок. Відтак чинив опір під час затримання, тому довелося залучити кілька екіпажів, аби одягнути на затриманого кайданки. Окрім того, повідомляється про ознаками наркотичного або алкогольного сп’яніння.

Резонансне затримання прокоментували і в обласній прокуратурі. Як зазначили у відомстві, за фактом ДТП за участі працівника прокуратури в Мукачеві розпочато досудове розслідування

"Вночі 10 вересня в м. Мукачево сталася дорожньо-транспотрна пригода за участі працівника Мукачівської місцевої прокуратури.

Наразі прокурором області призначено службове розслідування вказаного факту.

Одночасно працівниками слідчого відділу прокуратури Закарпатської області за вказаними матеріалами внесено відомості до ЕРДР за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом)
та розпочато досудове розслідування.

Відтак, працівника прокуратури, який наразі перебуває у відпустці, було доставлено до Мукачівської ЦРЛ з діагнозом забій головного мозку та ЗЧМТ", - повідомили у прокуратурі.

У Мукачеві працівник прокуратури влаштував погоню з поліцією та потрапив до лікарні (ФОТО)


Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: