Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 11-17 вересня: Дівам пора прощатися з віджилими відносинами, а Риби всюди будуть нарозхват

Гороскоп на 11-17 вересня: Дівам пора прощатися з віджилими відносинами, а Риби всюди будуть нарозхват


16 вересня, о 21:55 відбудеться затемнення Місяця. Події тижня неминучі, зумовлені кармічно. Максимально проявиться все таємне, приховані конфлікти стануть об'єктом публічного розголосу.

Уникайте кардинальних дій, не поспішайте зопалу спалювати мости, це час, коли відносини назавжди розриваються, або ж навпаки, ви можете помиритися і об'єднати зусилля заради нових звершень вже на нових умовах. Багато знайдуть те, що давно шукали.

Зараз життя робить крутий поворот, залишаючи позаду всі, що вичерпало свій ресурс. Туман помилок нарешті розвіється, міражі зникнуть, справжня реальність проявиться у всій "красі". Наше завдання – гнучко перебудуватися, відчути вібрації нового часу і розпізнати "знаки", які допомагають скорегувати своє життя.

РИБИ, БЛИЗНЮКИ, ДІВИ, СТРІЛЬЦІ: не розслабляйтеся, ви рухаєтеся по цирковому канату! Найменша помилка і полетите вниз.

ОВНИ. Життя – це не гра, а трудовий фронт. Досить будувати рожеві замки, вам слід міцно стояти на землі, бути практичними, господарськими, сумлінно працювати, щоб забезпечити матеріальний тил. І не розраховувати на "халявні" блага. Будьте в парі з благовірними, вони чарівні, харизматичні і везучий, тому, крокуючи з такими скарбами в унісон, будете мати все, що потрібно для щасливого буття (на рік). Якщо хтось упав духом, скаржиться на життя, пошкодуйте бідолаху, поспівчувайте, душевні жертви нині є спокутою за власні провини, помилки. Якщо совість гризе (за щось), покайтеся і надалі більше не грішіть.

ТЕЛЬЦІ. Перегляньте своє ставлення до шлюбного щастя. Це зовсім інша цінність, ніж ви дотепер вважали, помиляючись. Не чекайте любові, а даруєте її самі. Ця чаша спорожніла і її слід терміново наповнювати.

Час поекспериментувати в акторському мистецтві, щоб зробити приємне людям, надихнути гумором, компліментом, похвалою. Життя – це театральна сцена, де аудиторія ваших прихильників розшириться, популярність зросте. А ось в дружньому строю доля проведе ревізію. З деякими товаришами доведеться розпрощатися, оскільки відносини себе вичерпали і будуть гальмувати розвиток.

На роботі натискайте на трудові педалі, беріться за додаткові обов'язки. Попутний вітер удачі надуває вітрила в фартовому напрямку (на рік), тому на службі належить стати основною ударною силою, начальство буде в захваті. Багатьом пощастить знайти хлібне місце.
У чоловіків очікується службовий роман.

БЛИЗНЮКИ. Зміни в професійній сфері (бізнесі, кар'єрі, статус) визначено кармічно. Але не на вашу користь. Тому, задіявши арсенал психологічного впливу на шефа і колег, паралельно з практичними навичками, відповідальністю, бажаного не досягнете. Тим, хто скотився вниз, впадати у відчай не слід, на жаль, дотепер ви помилялися щодо перспектив кар'єри. А тепер прозріли. Краще пізніше, ніж ніколи. Займайтеся сім'єю, демонструючи еталон домашнього господаря, і сконцентруйтеся на сердечних справах. Богиня кохання до ваших послуг. Нарешті дочекалися: попереду рік любовного тріумфу і творчого розквіту.

РАКИ. Ваш девіз: "хай живе різноманітність!". На одному місці нічого не висидіти, рухайтеся, міняйте обстановку, спілкуйтеся з цікавими людьми, наповнюйте душу свіжими враженнями. Але не далеко, а поруч з будинком. Філософія буття переживає крах, світ, зітканий з тонких милозвучних вібрацій, зовсім не райдужний, а суворий, прагматичний, де ніхто заради ваших інтересів не йде на жертви. Намагайтеся жити з практичним прицілом, однак на роботі це не вдасться. Прорахувати, де підстелити соломи на випадок падіння, не вийде.

В особистому житті стартує вдала смуга (на рік), що стане компенсацією за всілякі колотнечі. У сім'ї запанує благодать.

ЛЕВИ. Акцентуйте увагу на інтимну сторону в партнерстві, де для підтримки вогню пристрасті в союзі і прогресивної духовної динаміки слід піклуватися про улюблену половинці. Головне не брати, а більше давати. Вам разом повинно бути всюди цікаво! Приборкайте егоїзм і працюйте на самовіддачу, більше віддасте ресурсів (серцевих почуттів, фізичних зусиль, грошей) – більше отримаєте. Доведіть на ділі, що ви не скнара, а щедрий лицар.

ДІВИ. На діловому, кар'єрному, особистому поприщі віє дух змін. Швидше за все, вам буде важко, в зв'язку з планомірністю, консервативними установками пристосуватися, гармонійно вписатися в поворот долі. Однак щоб адаптуватися до нових обставин, "перезавантаження" неминуче. Хочете ідилії в шлюбі і справах – об'єднуйтеся зусиллями, допомагайте супутнику успішно реалізовуватися. А якщо відносини себе віджили, доведеться розпрощатися. Втім, вибір за вами.

У матеріальній сфері починається розквіт (на рік).

ТЕРЕЗИ. Радійте, шлях на олімп самоствердження відкритий (на рік)! Туди вас веде рука Божа, контролюйте думки, емоції, слова, дії, зараз ви – бездоганний приклад моральності для оточення! Також очікують приємні "сюрпризи" на службі, доведеться обмежити коло зобов'язань, позбутися від додаткових ( "лівих") трудових завдань, розпрощатися з деякими колегами по роботі. Досить орати, як кінь, угробите здоров'я – грошей більше не буде. Вам потрібна робота творча, душевно надихаюча.

Ідіть на жертви заради близьких, вирішуючи чужі проблеми, подаючи милостиню нужденним, ви рятуєтеся від особистих боргів, накопичених за тривалий період, про які давно забули.

СКОРПІОНИ. Стане очевидним, що любовна пристрасть, в полоні якої ви останнім часом перебували, насправді ілюзія. Все розлетиться в пух і прах. Але якщо обранець "дихає" з вами одними інтересами, переймається спільними ідеалами, значить, сіли в свої сани. Це справжній друг, з яким можна йти в огонь і воду. Для взаємного щастя долею створені всі умови. Любіть, дбайте один про одного, практичні знаки уваги грають головну роль в сумісного життя. Перш за все слід приборкати ненаситні апетити, це вампіри подружнього добробуту.

Якщо шеф шкодує грошей, економить на вашій зарплаті, це не привід для звільнення, трохи потерпіть. Фінансова мілина не загрожує, зараз відкриваються благодійні джерела (на рік).

СТРІЛЬЦІ. Ви "сидите" на двох діючих вулканах – сім'я і робота. На службі (бізнесі) блискучий фахівець, командир з аналітичним мисленням і практичний господар, здатний гармонійно вписатися в посадову ієрархію, щоб утриматися на кар'єрному плаву. А будинок (особисте щастя) – це місце фатальних подій, все, що тут відбувається, є не випадковим, а результатом тривалих невирішених проблем. Втім, сімейні проблеми не повинні вибити вас з колії. Заради кар'єри, високого соціального статусу, бізнесу слід пожертвувати особистим життям, це оптимальний варіант вирішення проблем на даному етапі.

Стрільців-псевдооптимістів чекають неприємні інциденти.

Тримайтеся друзів, тут настає вдала пора (на рік), разом належить успішно гори згортати.

КОЗЕРОГИ. Слухайте серце, якщо зустріли свій ідеал, насолоджуйтеся! Це подарунок Небес. При кожному зручному випадку рекламуйте гідності, практичні досягнення, але серед людей іншого менталітету, високої духовної культури, небажаних осіб, іноземців. Близькі, рідні, сусіди вас не зрозуміють і піднімуть на сміх. Як то кажуть "віч-на-віч обличчя не побачити". Обмежте коло душевних спілкувань (вас оточують дволикі люди, вводячи в оману), це розбазарювання дорогоцінного емоційних сил. Не грайте свідомо на чужих нервах. "Перемивки" чужих кісточок категорично заборонені.

На професійному небосхилі сходить щаслива зірка (на рік), приготуйтеся до кар'єрних (бізнесових) перемог.

ВОДОЛІЇ. Якщо вас захльостують бурхливі пориви і бажання, душа мучиться від ненаситного "хочу", а жорстка прагматична реальність не пускає в "рай блаженства", так треба. Доля обрізає крила потреб, які вам шкодять. Відкладіть покупки, попрощайтеся з "дай", це ілюзія, в якій ви перебували в останній час. Все, що потрібно для повноцінного буття, вам дасться. Перш за все розщедриться партнер, якщо не будете його тиранити, станете духовним другом.

Чоловіки зустрінуть ідеал коханої (далеко), а багато відновлять відносини з давньою пасією.

Починається смуга везіння (на рік), де вас чекають високі покровителі.

РИБИ. Ви будете нарозхват і всюди затребувані. Тільки зніміть рожеві окуляри і побачите правдиву реальність, яка диктує свої прагматичні закони. Зараз ви проходите в життя точку неповернення, а щоб не наробити дурниць, спирайтеся на шлюбних партнерів, ділових компаньйонів (на роботі). Майбутнє в їх руках. Все складно, навколо атмосфера конфронтації, де особиста ініціативність протипоказана. Суперники дуже сильні, викликати їх на дуель сенсу немає. Чекайте, коли вас запросять на арену і запропонують правила гри. А будете йти штурмом – дорогоцінні життєві ресурси миттєво вичерпаються, а ви залишитеся у розбитого корита. Якщо "щось" не йде, зупиніться, це суперечить доленосній програмі.

Астролог Любов Шехматова


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: