Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вчені назвали найнебезпечніших тварин в світі: дивовижні результати

ООН склала список найнебезпечніших тварин на Землі. Причому, більшість з них небезпечні тим, що здатні передати смертельні хвороби.

Вчені назвали найнебезпечніших тварин в світі: дивовижні результати


Як повідомляє "Сегодня", на першому місці опинилися комарі. Від цих комах в рік помирає до 750 000 осіб. Комарі небезпечні тим, що є переносниками смертельних хвороб.

На другому місці опинилась сама людина. З вини людей в рік гинуть 437 000 осіб.

Третіми за небезпекою для людей вважаються змії. Їх жертвами щорічно стають 100 000 осіб.

Собаки виявилися на четвертому місці. Від їх них щороку помирають 35 000 осіб.

У список небезпечних тварин потрапив прісноводний равлик. З його вини з життя за рік йдуть до 20 000 осіб. Люди, як правило, помирають від хвороби шистосомоз, переносником якої є прісноводні равлики.

Далі йдуть триатомові клопи (переносять збудник хвороби Шагаса) і муха цеце (провокує летаргічний енцефаліт). Від перших щорічно вмирають 12 000 осіб, а від другої - 10 000. Аскариди провокують щорічно смерть 4500 осіб, а крокодили - 1 000, стрічкові черв'яки - 700.

У список найнебезпечніших тварин на Землі потрапили також бегемоти, слони, леви, вовки, акули.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: